Ico twinsico-twinsx

Themaworkshop 'Onbestemd verdriet, verlies en gemis: prenatale imprints oplossen' (Vanishing Twin)

Complete the Kernmodule, Themaworkshop Familie modules to unlock this module.
If you already completed these modules, please log in

Voor wie in de baarmoeder deel uitmaakte van een tweeling, lijkt het leven veel ingewikkelder dan voor wie alleen het leven begon. Vaak hebben ervaringsdeskundigen er niet alleen belemmerende overtuigingen aan overgehouden, soms ook een vaag verdriet of gevoel van eenzaamheid.
Wat het Vanishing Twin Syndroom inhoudt en hoe je met Live The Connection verbindingsprocessen de uitdagingen die het met zich meebrengt kunt aangaan, leer je tijdens deze driedaagse Themaworkshop.

Misschien ben jij een van de mensen die last heeft van energieverlies, onduidelijke grenzen, hooggevoeligheid of overgevoeligheid voor geluiden of straling, diep verdriet of eenzaamheid, intriges (terechtkomen in 'driehoeken'), gemis, niet in gang geraken, voortdurende stress,…
Kan je daar geen duidelijke aanleiding voor vinden in je levensgeschiedenis? Of is er iets in je leven dat maar niet klopt? Heb je de indruk hier niet echt te willen zijn en dat je feitelijk weg zou willen? Dan zijn dit mogelijk signalen van het vroege verlies van een tweelingbroer of -zus in de baarmoeder, een zogenaamde 'Vanishing Twin' of 'alleengeboren tweeling'. 

Tijdens de tweedaagse Themaworkshop Vanishing Twin krijg je alle tools aangereikt om dit gegeven te verkennen en te verwerken.  

Omdat deze workshop verderbouwt met de stenen die we al hebben gelegd in de Themaworkshop Familie, en omdat deel zijn van een Vanishing Twin ook alles met je familie te maken heeft – er zijn families waar veel vaker tweelingen voorkomen dan in andere families of waar intriges van generatie op generatie worden overgedragen – is het nodig om eerst de Themaworkshop Familie te volgen alvorens door te groeien naar deze workshop. In de Themaworkshop Familie heb je immers leren werken met je hele stamboom, heb je familiepatronen leren aanpakken en heb je geleerd te werken met zogenaamde ‘oude last’. Deze verbindingsprocessen zullen ook nuttig blijken te zijn in de Vanishing Twin Themaworkshop. 

In deze workshop komt alle wijsheid tot uitdrukking van Marina's jarenlange ervaring met mensen die met twee of meer gestart zijn. Als je wil weten of je deel bent van een tweeling, als iemand uit je omgeving dit blijkt te zijn, of als je professioneel met cliënten Live The Connection toepast, ben je speciaal welkom op deze Themaworkshop. 

Complete the Kernmodule, Themaworkshop Familie modules to unlock this module.
If you already completed these modules, please log in

Themaworkshop 'Onbestemd verdriet, verlies en gemis: prenatale imprints oplossen' (Vanishing Twin) live

Currently there are no workshop planned for this module.